Socialdemokratiet kommer til at føre en slap udlændingepolitik

Foto af News Øresund - Johan Wessman © News Øresund(CC BY 3.0)

I går, mandag den 1. april, kom De Radikale med et ultimativt krav til Mette Frederiksen – Og nej, det var ikke en aprilsnar. Partileder for De Radikale, Morten Østergaard, siger følgende i et interview med Berlingske:

”Skal vi kunne støtte en regering, skal vi være enige om dens politik på centrale områder, herunder hvordan vi fremmer integrationen i stedet for at sætte den i stå. Kan vi ikke det, kan vi ikke støtte en regering – og så er vi imod”.

Spørgsmål: Altså, I vil udtrykke mistillid? ”Ja”, svarer Morten Østergaard.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/de-radikale-truer-med-traekke-deres-stotte-til-mette-frederiksen

Det betyder altså, at De Radikale vil vælte en socialdemokratisk regering, hvis ikke de fører en slappere udlændingepolitik. Eftersom det er svært at forestille sig, at Socialdemokratiet kan få flertal uden De Radikale, vil det altså betyde at en rød regering kommer til at føre en slappere udlændingepolitik.

Hvis Socialdemokratiet alligevel får flertal uden De Radikale, bliver det med Alternativet og/eller Enhedslisten som parlamentarisk grundlag, og det er vel ikke meget bedre?

Fup og fidus

Mange danskere vil formentlig stemme på Socialdemokratiet i den tro, at de kommer til at føre en stram udlændingepolitik. Det er misvisende og hvis Mette Frederiksen kommer til magten, vil det formentlig ende med løftebrud i sammen skala som Helle Thorning-Schmidt og Bjarne Corydon.

Socialdemokratiet går blandt andet til valg på at ville hjælpe de svageste i vores samfund, men hvordan vil de gøre det, hvis pengene skal bruges på ikke-vestlige indvandrere og efterkommere, der ifølge finansministeriets beregninger koster vores samfund 33 milliarder årligt?

https://www.fm.dk/nyheder/pressemeddelelser/2018/05/ikke-vestlig-indvandring-og-efterkommere-koster-varigt-33-mia-kr

Socialdemokratiet går også til valg på, at nedslidte skal have ret til tidligere pension, men de kan ikke engang forklare hvem det er der skal have ret til tidligere pension. Det eneste de har sagt, er at der skal afsættes 3 milliarder årligt til formålet, hvilket overhovedet ikke er nok. Selv Enhedslisten og SF, der normalt ikke går op i at økonomien hænger sammen, kritiserer Socialdemokratiers udspil for at være ukonkret. Når selv Enhedslisten kritiserer sammenhængen i udspil til tidligere pension, så ved man, at man er galt på den.

Det her vil et rødt flertal med Socialdemokratiet blandt andet betyde

  • Paradigmeskiftet rulles tilbage, så der ikke er fokus på at flygtninge skal hjem igen når der er fred i deres hjemland. Det er et ultimativt krav fra De Radikale, som jeg skrev om i starten af indlægget.
  • Er der noget jeg har glemt? Det er der sikkert, så skriv det gerne i kommentarfeltet.