Kønsneutrale trafiklys er et symbol på alt, der er galt med vores samfund

Der er mange vigtige problemstillinger at tage fat på i dagens Danmark; Arbejdsløshed, økonomisk vækst, udlændingepolitik, EU-politik, sundhed og ældrepleje samt klima og miljø, hvis man er til den slags.

Derfor kan det også vække stor undren at nogle byrådspolitikere, i dette tilfælde Alternativets kultur- og fritidsborgmester i København Franciska Rosenkilde, finder det relevant hvorvidt vores trafiklys er inkluderende nok.

Jeg er udmærket klar over, at det nok ikke er hendes højeste prioritet, og at det nok ikke bliver indført i løbet af næste uge. Jeg medgiver også, at historien om de kønsneutrale trafiklys er blevet større end sagens substans berettiget. Men måske er historien netop blevet så stor fordi, at befolkningen er så træt af, at nogle politikere er optagede af ligegyldigheder, samtidig med at hårdtarbejdende mennesker må slås med relevante politiske problemer til dagligt.

Til Kristeligt Dagblad er Franciska Rosenkilde citeret for at sige: ”Det er en rigtig god måde at gøre op med de kønsstereotyper på, vi ser overalt, og det er en idé, jeg er interesseret i at gå videre med. København er en by med stor diversitet og frisind, og det skal vi turde vise”

Jeg er dog overbevist om, at kønsneutrale trafiklys aldrig nogensinde ville forbedre forholdene for nogen som helst mennesker, minoritet eller ej – tværtimod. Måske er folk så trætte af alverdens mærkelige påfund i disse krænkelsestider, at det bliver sværere at nå igennem, når der for en gang skyld er et rigtigt problem at tage fat på.

Vores ældre lever under dybt uværdige forhold og mange er ensomme, jøder kan ikke gå i fred ned ad gaden på Nørrebro fordi islamiseringen af Danmark er ude af kontrol, og vores skattesystem sejler fuldstændigt. Jeg kunne komme med mange flere eksempler, men pointen er, at det er fuldstændig ubehøvlet, at politikere kan finde på den slags gøglerier som kønsneutrale trafiklys er, samtidig med, at befolkningen lider under en masse alvorlige problemer.