Jeg har fået nok! Opråb til danskerne

Kære landsmænd,

Vores fædreland står midt i en tid, der har afgørende betydning for, hvordan Danmark kommer til at se ud de næste mange år.

Jeg ved at mange, ligesom mig selv, på daglig basis oplever at få at vide, hvad man mene og ikke må mene. Det kan være stort som småt; en moderator på DR3’s Facebookside, der bliver fornærmet over, at man mener det er grimt med tatoveringer i ansigtet, en kollega eller medstuderende, der fnyser hånligt, hvis man siger man er træt af kriminelle udlændinge, eller den irriterende veganer, der ingen respekt har for dem, der har en anden holdning end dem selv.

Du kan sikkert komme på mange flere eksempler. Essensen er, at mange ender med at bukke under på grund af den høflige konfliktskyhed, som jeg har observeret hos danskere og specielt hos traditionelt anlagte personer, inklusiv mig selv. Denne udvikling er ved at munde ud i, at vi som voksne mennesker mister retten til at danne vores egne holdninger på et oplyst grundlag og give udtryk for disse, ganske enkelt af frygt for sociale repressalier.

Min påstand er følgende: Danmark bevæger sig i en retning som flertallet ikke ønsker, men en retning som et højtråbende mindretal ønsker.

De kommende dage vil jeg komme med tre punkter hvor jeg mener, vi må sætte foden ned og sige ”nok er nok!”.

Følg med.