Jeg har fået nok! Islamisme

Foto fra pixabay.com

Den største trussel mod den vestlige verden, i den nuværende epoke af vores historie, er uden tvivl den stadigt stigende islamisme i vores samfund. I nogle lande er det værre end andre, men alle steder er problemet for stort.

Dem der har taget den problemstilling op, er dog i mange år blevet latterliggjort – og bliver det til dels stadig. Kunstnere, forfattere, komikere og kultureliten generelt har været hårde imod specielt Dansk Folkeparti gennem 90’erne og 00’erne. Alligevel blev Dansk Folkeparti ved med at få flere og flere stemmer, og VK-regeringen, der indførte den stramme udlændingepolitik, blev genvalgt år efter år.

Folketingsvalg er nemlig en oplagt måde for det tavse flertal at give det højtråbende mindretal igen. Et tydeligt eksempel var også folketingsvalget i 2015, hvor mange var ved at falde om i forargelse over, at Dansk Folkeparti fik 21% af stemmerne. Danmark var nu åbenbart blevet et racistisk land, og Dansk Folkepartis højborge blev noget nedladende kaldt ”Det gule Danmark.”

Vi kan vel alle sammen blive enige om, at vi kender eller har mødt en muslim der er flink, rar og ellers opfører sig ordentligt – det er sådan set heller ikke det, som det her emne handler om. Vi taler ikke om, at der er kommet et par muslimer til vesten der passer deres arbejde, men derimod millionvis af muslimske migranter, der er kommet til Europa indenfor de seneste år. En så stor tilstrømning vil selvfølgelig betyde ekstremt store ændringer og problemer for vores samfund – det er efterhånden så godt videnskabeligt dokumenteret, at det er svært at argumentere imod.

Fakta

Det gælder alle tænkelige parametre; arbejdsløshed, kriminalitet, parallelsamfund, bander, terrorceller og uddannelsesniveau. Forsæt selv listen, for der kan sikkert komme meget mere på. Den hollandske migrationsforsker, Ruud Koopmans, har forsket i integration i over 20 år. Han har konkluderet, at ikke et eneste vestligt land, har haft succes med at integrere muslimer. I en ny bog skriver han blandt andet: ”Muslimske lande klarer sig værre end resten af verden, og muslimer er vanskeligere at integrere end alle andre grupper. Problemets rod skal findes i islam.”

https://www.berlingske.dk/debatinterview/ruud-koopmans-har-forsket-i-integration-i-mere-end-20-aar-og-han?fbclid=IwAR1m_dEpfqvFtJPpdMRsVGiS4ETgUagGVWgjXp87WDqWSdF33O78bVw4ycA

Av min arm.  Jeg har ellers altid fået at vide, at islam- og indvandringskritikere var uvidende og styret af følelser. Her har vi altså en af de mænd i hele verden, der ved mest området, som giver os ret. Spørgsmålet er så, om det højtråbende mindretal fremover vil forholde sig til fakta? Mit gæt er nej.