Feminisme er antidemokratisk og Simon Simonsen er en helt

Foto fra pixabay.com

Jeg kunne aldrig drømme om at stemme på Socialdemokratiet, men hvis jeg absolut skulle gøre det, skulle det være fordi jeg havde mulighed for at stemme personligt på deres folketingskandidat i Københavns Storkreds, Simon Simonsen.

De fleste har måske hørt om sagen hvor han kritiserede Roskildes borgmester Joy Mogensen, for at blive gravid med en anonym sæddonor og dermed på forhånd fratage barnet retten til at have en far.

Opslaget der skabte forargelse

Her er han direkte citeret fra sit opslag på Facebook:

”Ulykkeligt at vi er blevet så selvcentrerede og egoistiske. At blive aleneforældre er et blevet personligt frigørelsesprojekt, der handler om selvrealisering frem for at forsøge at komme hinanden mere ved, satse mere på familielivet og ad den vej skabe en familie. Det er sigende for en tid, hvor vi i større grad har opgivet at finde hinanden for sammen at skabe en familie. Dertil kommer at børn SKAL have ret til at vide, hvem deres far er. Den internationale konvention om barnets rettigheder er klar. Her står, at børn har krav på at kende deres far og mor. Da man lavede den danske særlov om sæddonation, tog man ikke hensyn til, at barnet altid har stor interesse i at vide, kende og have en relation, til dets biologiske forældre. Flere og flere kvinder bliver soloforældre og det er en tragedie af shakespeareske dimensioner når der samtidigt er ca. 500.000 skønne og vidunderlige mænd der er barnløse og det tal er stigende. Indtil for 30-40 år siden var en af disse mænd blevet mand til Joy i artiklen og far til Joys barn. Er det godt for et barn at starte tilværelsen ud, med kun en forældre? Hvad hvis hun bliver syg? Betyder den far biologiske så lidt som hun tror? Selvfølgelig NEJ? Men vi skal ikke dømme hende, men hjælpe hende og de mange mange andre kvinder og mænd som ofte ender som barnløse, alene og i umulige valg. Det er ikke kun deres ansvar, men også et kæmpe politisk problem. Den kønspolitik vi fører skiller de facto kvinder og mænd mere end den samler.
(statistikken er klar).”

Da shitstormen efterfølgende ramte den sagesløse mand, nåede sagen et punkt hvor de fleste nok var bukket under, det skete dog ikke.

Han stod fast på sin holdning og forsatte kampen.

Blandt andet var han i Radio24Syv og kaldte feminismen for en antidemokratisk bevægelse.

Karaktermord fra Socialdemokratiets kvindenetværk

Feminismen viste igen at den er en antidemokratiske bevægelse på linje med nazismen, islamismen og kommunismen da det totalitære ”Helganetværk” i Socialdemokratiet, det er en sammenslutning af antidemokratiske feminister i partiet, planlagde at ødelægge deres politiske modstander og kvæle de holdninger der ikke var i tråd med netværkets ideologi.

Du kan læse mere om det i Ekstra Bladet artikel her:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/hemmeligt-kvindenetvaerk-bag-politiker-angreb/7626047

Der fremgår det også at netværkets stifter, Katrine Skov, mener at Simon Simonsen har begået vold mod Joy Mogensen med hans opslag.

En meget uhyggelig måde at føre politik på, der egentlig har en meget enkelt taktik:

Den feministiske undertrykkelse

Taktikken er at udskamme politiske modstandere, så det til sidst ikke er muligt at have andre holdninger end den ideologisk korrekte, uden at risikere at blive ekskluderet fra fællesskabet. Simon Simonsen ville således formentlig have mistet sit folketingskandidatur hvis ikke sagen havde været fremme så kort tid før folketingsvalget, det blev i hvert fald forsøgt at tage det fra ham.

Det betyder altså at hvis man ønsker en fremtid med karriere, venner og generelle muligheder i livet, må man underkaste sig regimets grundlæggende ideologiske tankegang. Det kender vi blandt andet fra Sovjetunionen og Kina.

Den store forskel er dog, at vi i Danmark i høj grad er et demokratisk samfund og har en større grad af ytringsfrihed, og derfor er det sværere for borgerne at forestille sig, at en sådan udvikling er i gang. Vi er simpelthen ikke på vagt overfor det, fordi vi er vant til at leve i et frit og oplyst samfund.

Jeg må derfor opfordre alle til at tænke selv, ikke underlægge sig feminismens tyranni og stå ved deres holdning, og vigtigst af alt: at argumentere på ordentlig og sober vis, alt andet vil blot være vand på tyrannernes mølle, og det må de ikke få.