Carolina Magdalene Maier svarer på kritik

I går kunne jeg fortælle, hvordan folketingsmedlem Carolina Magdalene Maier fra Alternativet åbent udviste sympati for voldsopfordringer og hadtale mod Dansk Folkepartis Kenneth Kristensen Berth. Det gjorde hun ved at ”like” kommentarer på hendes Facebook-side, der tydeligt udtrykte netop dette.

Jeg delte mit indlæg på Twitter, hvor jeg var så heldig at få et svar fra hovedpersonen selv. Hun nægter dog, at min udlægning er korrekt. Se hendes svar og vores korte samtale her:

Hun har fjernet sine likes fra de pågældende kommentarer – jeg nåede dog heldigvis at få screenshots.
Her er en af de kommentarer hun likede:

Hvis du vil se flere eksempler og screenshots, kan du læse blogindlægget her: https://www.johanemil.dk/carolina-magdalene-maier-liker-voldsopfordringer-og-hadtale/